Snygga badrum

Blandare till badrum

Rätt blandare i badrummet är viktigt för att få rätt badrumsinspiration. Blandarna ska match den övriga stilen i badrummet på ett behagligt sätt.

Badkarsblandare

En ny badkarsblandare kan ändrautseendet i ditt badrum och öka basrumsinspirationen rejält. Gustavsbergs har t.ex. badkarsblandare i flera inspirerande och häftiga färger.

Inspirerande badkarsblandare från FM Mattsson till ditt badrum Spännande och inspirerande färgglada badkarsblandare från Gustavsberg Klassisk badkarsblandare från traditionella Gustavsberg

Duschblandare

Nya duschblandarna kan vara bra både för plånboken och miljön. Genom att styra vattenflödet och tillföra luft i vattenströmmen kan mängden varmvatten minska och duschen i badrummet upplevs ända både inspirerande och behaglig. Många duschblandare har ett komfortflöde vilket betyder att trycket på duschastrålen på precis rätt. Man kan naturligtvis styra flödet själv på alla duschblandare.

Duschblandare kan lätt bli smutsiga av avlagringar från vatten och tvålrester. Därför ska du välja en duschblandare som är lätt att rengöra.

Duschblandare FM Mattsson 9000 för äkta badrumsinspiration Klassiskt inspirerad duschblandare från Badex Badrumsinspiration med duschblandare från Hafa

Duschmunstycken

Ett duschmunstycke som ger en behaglig och mjukt omlindande stråle som ger skön värme kan vara den bästa inspirationen i badrummet.

Duschmunstycke från Hansgrohe för inspirerande badrum Inspirerande duschblandare frå FM Mattsson - Garonne Gustavsbergs badrumsinspirerande duschset

Tvättställsblandare och Handfatsblandare

Ett tvättställsblandare för handfatet är lätt att byta ut och därför kan man våga vara lite mer extrem när det gäller tvättställsblandare. Om man väljer en billigare handfatsblandare kanske det kan vara svårt att hitta packningar till blandaren men i gengälld kan du ju byta ut den när den börjar läcka.

Tvättställsblandare och Handfatsblandare från Gustavsberg som inspirerar Handfatsblandare och Tvättställsblandare från DuoBad som är klassiskt inspirerade       Tvättställsblandare Hansgrohe PuraVida för riktig badrumsinspiration

Tillverkare av Blandare, Badrumsarmatur och Duschmunstycken

  • FM Mattsson - Föregångare inom inspirerande badrumsblandare i mer än 140år
  • Mora Armatur - Ledande inom sanitetsarmatur sedan 1927
  • Hansgrohe - Badrumsarmaturer och porslin från Tyskland
  • Badex - Klassiska badrumsarmatur sedan 70 år

Bra uttryck om dusch

Här kommer det att presenteras något nytt roligt citat eller ordspråk om dusch var 21:e dag.


Min fru lyckades inte få tag på ett hotellrum med bidé, jag föreslog att hon skulle stå på händer i duschen.
Billy Wilder