Snygga badrum

Badrum i Stenkullen

Det finns tillsammans 4 företag i Stenkullen som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Stenkullen att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Stenkullen kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Stenkullen kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västra Götaland på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Stenkullen är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Stenkullen

SJ Byggservice

Ölslanda Lycka 25C

443 60 Stenkullen

070-968 97 90

Corex AB

Idas Väg 8

443 61 Stenkullen

0302-181 89

Spabadsbutiken

Idas Väg 4

443 61 Stenkullen

0302-221 74

Erlings Kakel AB

Hunstugans Väg 15

443 61 Stenkullen

070-727 33 83