Snygga badrum

Badrum i Kramfors

Det finns tillsammans 4 företag i Kramfors som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Kramfors att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Kramfors kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Kramfors kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Kramfors är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Kramfors

Infjärdens Värme AB

Öds Industriområde

872 36 Kramfors

010-414 41 40

Colorama/Westmans Färg och Måleri i Kramfors AB

Prästgränd 2

872 34 Kramfors

0612-137 50

Nylands Trä AB Woody Bygghandel

Gränsgatan 11

872 30 Kramfors

0612-222 30

Kramfors Värme & Sanitet AB

Revgatan 14

872 30 Kramfors

0612-132 70