Snygga badrum

Badrum i Vällingby

Det finns tillsammans 4 företag i Vällingby som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Vällingby att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Vällingby kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Vällingby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Vällingby är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Vällingby

XL-BYGG Faringe

Packstensgränd 25

162 50 Vällingby

08-445 52 00

Valter Eklund Stenentreprenader AB/Ve Sten AB

Korgvidegränd 5

162 44 Vällingby

08-739 20 70

Stenfirma Valter Eklund AB

Korgvidegränd 5

162 44 Vällingby

08-38 03 30

Ve Sten AB/Valter Eklund Stenentreprenader AB

Korgvidegränd 5

162 44 Vällingby

08-38 03 30