Snygga badrum

Badrum i Vallentuna

Det finns tillsammans 4 företag i Vallentuna som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Vallentuna att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Vallentuna kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Vallentuna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Vallentuna är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Vallentuna

Vallentuna Byggvaror AB Woody Bygghandel

Cedersdalsvägen 2

186 40 Vallentuna

08-514 505 30

Fellenius Bygg & Badrum AB

Vargmötesvägen 4

186 30 Vallentuna

070-865 33 99

Skorstensbolaget AB

Fågelsångsvägen 20

186 42 Vallentuna

08-756 69 69

PI Måleri & Kakel AB

Gröndalsvägen 12

186 43 Vallentuna

070-495 84 44