Snygga badrum

Badrum i Skärholmen

Det finns tillsammans 4 företag i Skärholmen som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Skärholmen att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Skärholmen kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Skärholmen kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Skärholmen är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Skärholmen

Gustaf Carlsson Inredning AB

Ålgrytevägen 145

127 31 Skärholmen

08-646 57 60

EM Plattsättning AB

Stensätravägen 8

127 39 Skärholmen

08-744 44 24

Ikator

Stensätravägen 4

127 39 Skärholmen

08-449 50 80

Truedsson snickeri & inredning AB

Björksätravägen 22

127 36 Skärholmen

070-400 35 25