Snygga badrum

Badrum i Osby

Det finns tillsammans 4 företag i Osby som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Osby att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Osby kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Osby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Osby är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Osby

Colorama/Olssons Golv i Osby AB

Västra Storgatan 27

283 31 Osby

0479-131 20

XL-BYGG Osby Byggmaterial

Klövervägen 18

283 50 Osby

0479-126 70

Interiör Huset Kök & Bad i Osby

Såggatan 3

283 41 Osby

0479-164 80

Målerifirman Sture Persson AB

Svetsvägen 3

283 43 Osby

0479-164 20