Snygga badrum

Badrum i Ödåkra

Det finns tillsammans 4 företag i Ödåkra som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Ödåkra att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Ödåkra kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Ödåkra kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Ödåkra är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Ödåkra

Svenska Kakel Helsingborg AB

Lindaregatan 1

254 75 Ödåkra

042-32 94 60

Stela Kakel & Sten

Lindaregatan 19

254 75 Ödåkra

042-20 26 08

Svenska Kakel AB

Lindaregatan 1

254 75 Ödåkra

042-32 94 60

Väla Centrum

Väla Centrum

260 35 Ödåkra

042-24 82 80