Snygga badrum

Badrum i Tingsryd

Det finns tillsammans 4 företag i Tingsryd som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Tingsryd att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Tingsryd kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Tingsryd kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kronoberg på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Tingsryd är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Tingsryd

Stenhuset

Storgatan 84

362 30 Tingsryd

0477-300 40

XL-BYGG Tingsryds Järn

Strömgatan 12

362 31 Tingsryd

0477-554 30

Rörinstallationer & Smide AB

Lokgatan 3

362 30 Tingsryd

0477-130 50

Colorama/Färg o. VVS-butiken

Lokgatan 3

362 30 Tingsryd

0477-312 65