Snygga badrum

Badrum i Borgholm

Det finns tillsammans 4 företag i Borgholm som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Borgholm att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Borgholm kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Borgholm kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Borgholm är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Borgholm

Comfort BP Rör i Borgholm AB

Storgatan 44

387 34 Borgholm

0485-777 71

Calmarsunds Vvs AB

Per Lindströms Väg 7

387 35 Borgholm

0485-240 02

Beijer Byggmaterial AB

Hamnvägen 5

387 31 Borgholm

075-241 17 90

Jonssons Trä & Bygg AB, T

Fabriksvägen 4

387 36 Borgholm

0485-127 15