Snygga badrum

Badrum i Mariannelund

Det finns tillsammans 4 företag i Mariannelund som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Mariannelund att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Mariannelund kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Mariannelund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Mariannelund är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Mariannelund

Gullmar Johansson Bygg AB

Fagersjögatan 1

598 97 Mariannelund

0496-213 60

M ByggVaror

Fagersjögatan 1

598 97 Mariannelund

0496-219 27

Bolist

Fagersjögatan 1

598 97 Mariannelund

0496-219 27

JL Kakel & Bygg

Smålandsgatan 8

598 98 Mariannelund

0496-213 67