Snygga badrum

Badrum i Ludvika

Det finns tillsammans 4 företag i Ludvika som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Ludvika att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Ludvika kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Ludvika kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Ludvika är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Ludvika

Nordiska Kaminer & Byggnadsvård

Verkstadsvägen 4A

771 53 Ludvika

0240-59 20 20

Nyare Kök

Saxdalsvägen 13

771 65 Ludvika

0240-375 60

Coop Bygg

Granitvägen 4

771 41 Ludvika

0240-48 02 10

Bergslagens Golvservice A, Nordsjö Idé & Design

Bilvägen 1

771 42 Ludvika

0240-877 50