Snygga badrum

Badrum i Krylbo

Det finns tillsammans 4 företag i Krylbo som säljer badrum och badrumsinredningar och flera av dessa badrumsföretag har flera duktiga personer med lång erfarenhet av badrum. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra firma i Krylbo att anlita när man ska bygga om badrummet och dessutom kan priserna på badrumsmöbler och arbete varier mycket. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om ett duktigt och pålitligt badrumsföretag. Information och omdöme om de som arbetar med badrum eller säljer badrumsinredning i Krylbo kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som håller på med badrum i Krylbo kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på badrumsmöbler eller vilken typ av jobb de gör i badrum. När du kontaktar någon rörande ditt badrum är det bra ifall du har en uppfattning om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut och vilken typ av inredning du vill ha i badrummet. Mät också upp badrummet mycket noggrant vilket underlättar senare. Viss info får du om badrum genom att kolla webbsidor från företag som tillverkar badrumsinredningar eller säljer badrum.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag inom badrum i Krylbo är att välja något av badrumföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla badrum i Krylbo

Svensk Träslöjd Kök & Interiör

Bäsinge 56

775 96 Krylbo

0226-750 39

Claessonkök/Claessons Snickeri AB

Fabriksgatan 2

775 54 Krylbo

0226-618 20

Svenska Bygg & Inredningar

Täktstigen 7

775 71 Krylbo

076-142 45 00

PL Montage & Bygg AB

Täktstigen 16

775 71 Krylbo

070-644 59 05